Kenmerken
  • Aantal passagiers: 12
  • Aantal slaapplaatsen: 12
  • Thuishaven: Willemstad
  • Vaargebied: Zeeland en Zuid-Holland

Op de website van Stormvogel kunt u meer informatie vinden over de verschillende arrangementen.

Mogelijkheden

  • Arrangementen

Vaartochten en arrangementen

Stormvogel

De Stormvogel is een tjalk. Als vrachtschip gebouwd in 1912 door Wolthuis te Veendam (Groningen). In 1993 is zij van de sloophamer gered en in originele staat teruggebracht.

Na een verwoestende brand in januari 2004 is het schip volledig nieuw opgebouwd en ingericht als zeilend passagiersschip. Behoud van haar nostalgische uitstraling stond hierbij centraal. Daarnaast zijn uiteraard ook comfort, veiligheid, snelheid en gezelligheid nauwlettend in de gaten gehouden. Het resultaat mag er zijn! Klaar voor een bijzondere zeilervaring? Vaar mee op dit comfortabel zeilschip dat uniek is in haar soort!

De Stormvogel is 20 meter lang en 4,12 meter breed en biedt ruimte aan 12 gasten, voor dagtrips en meerdaagse tochten. De ruime kuip biedt alle gasten en bemanning een goede en veilige zitplaats.

Het dagverblijf is royaal en biedt alle opvarenden een zitplaats aan tafel. In de open keuken kunnen de maaltijden bereid worden.

Vanuit Willemstad, één van de mooiste vestingsteden van Nederland (www.vestingsteden.nl), vaart de Stormvogel op de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren. Een vaargebied met veel ruimte, rust en een unieke natuur. In combinatie met bezoekjes aan één van de vele authentieke steden, is dit een prachtige omgeving die garant staat voor een geslaagde zeilvakantie of dagtocht. Ook andere afvaarthavens, bijvoorbeeld Zierikzee of Bruinisse, zijn bespreekbaar!

Contact opnemen met zeilschip Stormvogel

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht (verplicht)

Dank voor uw bericht. We nemen snel contact met u op.
Terug naar de hoofdpagina.

U heeft één of meerdere velden niet juist ingevuld. Controleer aub uw invoer.