Kenmerken
  • Aantal passagiers: 9
  • Aantal slaapplaatsen: Geen
  • Thuishaven: Goes
  • Vaargebied: Veerse Meer, Oosterschelde en Grevelingen

Op de website vindt u meer informatie over meevaren en arrangementen.

Mogelijkheden

  • Meezeiltochten
  • Arrangementen

Vaartochten en arrangementen

Elisabeth

De ‘Betje’ is een voormalig veerschip welke begin 1900 in Zeeland een veerdienst heeft onderhouden tussen Veere (Walcheren) en Kamperland. (Noord-Beveland) In 2007, honderd jaar na haar geboorte is de ‘Betje’ een nieuw leven begonnen doordat zij geheel gerestaureerd is in oude staat. We kunnen met een gerust hart zeggen dat vele mensen u voor zijn geweest. De ‘Elisabeth’ die immers gebouwd is als veerboot heeft jaren lang mensen vervoerd op een veilige en comfortabele manier.

Dat zij dit altijd goed gedaan heeft getuigt het feit dat zij pas in 1930 verkocht is. En dit eigenlijk ook nog eens hoofdzakelijk door de overname van de veerdienst door de PSD en de inzet van de stalen motorveerboot ‘Zuidvliet’.

Dus waarom niet eens in de voetsporen van al deze mensen treden en de ‘Elisabeth’ huren voor een familie-uitstapje, als huwelijksbootje, een dagje teambuilding, een jubileumfeest of een enerverend bedrijfsuitstapje. Lunch of picknick meenemen, een maaltijd aan de wal, alles is bespreekbaar!

Het is daarom wel goed te weten dat we op de ‘Elisabeth’ maximaal 9 personen kunnen meenemen. Dit is gerekend exclusief de vaste bemanning en ook een beetje afhankelijk van het type en indeling van de dagtocht.

Dit betekent echter niet dat grotere groepen niet welkom zijn want bij groepen tot maximaal 30 personen zal samengewerkt worden met de Stichting Behoud Hoogaars die ook enkele fraaie schepen in zijn bezit heeft.

Ook kan er natuurlijk actief meegevaren en gezeild worden, samen met onze bemanning. De bemanning kan afhankelijk van de wensen en kennis en kunde van de gasten in grootte (aantal) aangepast worden.

Ons vaargebied is in principe de Oosterschelde en het Veerse Meer. Maar ook hierbij geldt dat in overleg met de huurder gekeken wordt wat de wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Contact opnemen met zeilschip Elisabeth

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht (verplicht)

Dank voor uw bericht. We nemen snel contact met u op.
Terug naar de hoofdpagina.

U heeft één of meerdere velden niet juist ingevuld. Controleer aub uw invoer.