Kenmerken
  • Aantal passagiers: 33
  • Aantal slaapplaatsen: Geen
  • Thuishaven: Zierikzee
  • Vaargebied: Zeeland en Zuid-Holland

Op de website van de Scaldis kunt u live de beschikbaarheid bekijken en direct online uw vaartocht, arrangement of meezeiltocht boeken.

Mogelijkheden

  • Meezeiltochten
  • Arrangementen
  • Online beschikbaarheid

Vaartochten en arrangementen

De Scaldis

De Scaldis is het zeilschip van schipper Jaap Klok: een gedreven zeiler, die u graag meer leert over zeilen met een platbodem en het gebied waarin wordt gevaren.

Huur zeilschip de Scaldis met ervaren bemanning en kennis van het vaarwater in Zeeland. Nodig uw familie, vrienden, collega's of relaties uit voor een mooie zeildag; voor een feestje, verjaardag, familiefeest of bedrijfsuitje.

Mocht het weer ons toch even in de steek laten, dan beschikt De Scaldis over een mooie, ruime binnenruimte, zodat iedereen die wil lekker even kan opwarmen.

U huurt De Scaldis inclusief bemanning. Indien gewenst kunt u lunch of diner aan boord gebruiken (bijvoorbeeld geheel in stijl: mosselen!). Ook kunt u kiezen voor een van de beschikbare arrangementen, waaronder een all-in ochtend zeilen, all-in middag zeilen, all-in avond zeilen en all-in dag zeilen. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.

Aan boord van de Scaldis is overnachten niet mogelijk. Ben u op zoek naar een zeiltocht met overnachting aan boord? Vind dan een geschikt zeilschip in het zeilschepen overzicht.

Contact opnemen met zeilschip De Scaldis

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht (verplicht)

Dank voor uw bericht. We nemen snel contact met u op.
Terug naar de hoofdpagina.

U heeft één of meerdere velden niet juist ingevuld. Controleer aub uw invoer.