Bedrijfsuitje? Zeilen in Zeeland!

Elke personeelsvereniging kent het dilemma: wat doen we dit jaar als personeelsuitje? De een heeft hoogtevrees, een ander is net hersteld van een blessure en wil even wat voorzichtig zijn. Iedereen is het erover eens dat een actief personeelsuitje het leukst is, maar té actief is toch ook weer niet de bedoeling. Welke activiteit is er nou geschikt voor iedereen?

Zeilschepen in Zeeland heeft het antwoord: een bedrijfsuitje zeilen in Zeeland of Zuid-Holland! Origineel, actief voor degenen die dat leuk vinden en heerlijk ontspannen voor degenen die juist rustig aan willen (of moeten) doen.

Actief bedrijfsuitje in Zeeland of Zuid-Holland

U komt aan boord met uw collega’s, maakt een praatje met de schipper, en dan begint het: de trossen gaan los! De actievere collega’s helpen de schipper bij het afmeren en voorzichtig varen we de haven uit. Langzaam verruilen we het kalme water van de haven voor de lichte deining van “het ruime sop”. Samen hijsen we de zeilen en zeilen we bijvooorbeeld de Oosterschelde, of het Grevelingenmeer, Hollands Diep of Haringvliet op.

We varen niet op zee. Niet dat het schip dat niet kan; natuurlijk wel. Maar op het binnenwater valt er zo veel meer te beleven! Niet alleen kunt u bruinvissen of zeehondjes spotten (neem een verrekijker mee, dan ziet u ze als eerste!), maar ook de dorpjes langs de kust zien er opeens heel anders uit.

Samen zeilen we langs de natuur die normaal gesproken verborgen ligt achter dijken en doodlopende polderweggetjes. Paarden, koeien en schapen tillen hun hoofd op en kijken ons na, steeds weer verbaasd wat die vreemde tweevoeters toch aantrekt aan die grote, natte plas met water dat je niet kunt drinken.

Geschikt voor grote groepen

De Zeilschepen in Zeeland hebben een capaciteit die varieert van 12 tot 45 passagiers. Is uw bedrijf groter, dan bestaat uiteraard de mogelijkheid om met meerdere schepen tegelijk uit te varen. Ons contactformulier biedt u daarom ook de mogelijkheid om meerdere schippers tegelijk te benaderen, zodat zij samen uw bedrijfsuitje kunnen verzorgen.

Alleen boothuur of compleet verzorgd bedrijfsuitje

Elk van de Zeilschepen in Zeeland schepen biedt u de mogelijkheid het zeilschip te huren voor uw zeilschip. Hoe u dit doet, kunt u met de schipper bespreken, om het aanbod af te stemmen op uw wensen. Wilt u alleen het zeilschip huren? Of een compleet arrangement, inclusief drank of zelfs een maaltijd aan boord? Geef uw wensen aan aan de betreffende schipper en hij/zij denkt graag met u mee.

Tip: op sommige schepen kunt u kiezen voor een maaltijd aan boord met verse mosselen! Niet alleen sluit dit natuurlijk perfect aan op het thema “bedrijfsuitje zeilen”, u zult merken dat mosselen op het water ook nóg lekkerder smaken dan normaal. De frisse, zilte lucht, in combinatie met de rust op het water en de gezellige, ontspannen sfeer met uw collega’s, zorgen samen voor een unieke ervaring. Zo eet u mosselen zoals u ze nog nooit gegeten heeft!

Vaste all-in prijs

Bent u nog niet overtuigd? Een bedrijfsuitje zeilen biedt nog een laatste voordeel: de mogelijkheid voor een vaste prijs! Bespreek vooraf met de schipper wat uw wensen zijn en hij/zij geeft u een vaste prijs voor uw arrangement. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Offerte en direct reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Zeilschepen in Zeeland bieden voor uw bedrijfsuitje? Neem dan vandaag nog contact op met de schipper(s) van uw voorkeur voor meer informatie of een offerte op maat. Vindt het schip of de schepen van uw voorkeur in het zeilschepen overzicht, lees meer over de individuele schepen en neem in één keer contact op met alle schippers die u uw bedrijfsuitje zeilen wilt laten verzorgen.

Graag tot ziens bij (een van de) Zeilschepen in Zeeland!